Microcement i Jylland

Få et uforpligtende tilbud på microcement i Jylland

Hewikut udfører opgaver med microcement i Jylland

Microcement på gulve eller vægge udføres af professionelle montører i Jylland og resten af landet. Hewikut har egen import af microcementprodukter fra Spanien. Vi kender muligheder og begrænsninger for brug af microcement.

Microcement det lækre designgulv i Jylland

Ønsker du en unik gulvbelægning i trendy farver, som også kan bruges på vægge, så er vores konsulenter klar med rådgivning omkring det rette valg. Microcement får gulve og vægge til at fremstå i et råt look og vi har udvalgt 5 standardfarver, som passer ind i det nordiske look.

Microcement i Jylland
Microcement lavet på gulv i badeværelse

Fugefri belægning med microcement

Microcement er, som andre af vores belægninger, fugefri og udlægges i op til 7 lag. Med en fugefri belægning slipper du for bøvlet med skidt og snavs, som kan samle sig i samlinger. Det gør gulvet meget lettere at rengøre og holde vedlige.

Er det dyrt med løsninger i microcement?

Belægninger med microcement ligger ikke i den billige ende af gulvløsninger. Der er mange processor ved arbejde med microcement og derfor bliver m² prisen også i det højere leje. Vores konsulenter kan lave et uforpligtende tilbud på en microcementbelægning til dit projekt.

Læs mere om det dekorative microcement her.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på gulvbelægning? Udfyld nedenstående kontaktformular og bliv kontaktet af vores sælgere:

Hewikut A/S - Hovedkontor

  • Jyllandsvej 45
  • 7330 Brande
  • CVR 34 05 58 66

Hewikut A/S - afd. Sjælland

  • Dalager 3
  • 2605 Brøndby
  • CVR 34 05 58 66
Luk menu
×

Kurv