Microcement

Microcement til gulve og vægge 

Microcement

Velegnet til:

– Gulve i private hjem
– Vægge i badeværelser
– Gulve i udstillingslokaler
– Gulve i butikker

Microcement – en populær belægning

Microcementbelægning er blevet en meget populær overfladebehandling til gulve og vægge. Faktisk kan belægningen også bruges til køkkenborde og andre typer overflader, men vi beskæftiger os kun med overfladebehandling af gulve og vægge.

Vi tilbyder microcementbelægning fra spanske Homecret

Homecret er en professionel producent, som har mange års erfaring med microcementbelægninger. De leverer gennemtestede produkter og har en løbende udvikling af de forskellige typer. Hewikut har eneforhandling Homecret i Danmark og Sverige.

Sortiment med mange farvemuligheder

Vi har, som standard, udvalgt et sortiment på fem forskellige farver, som vi lagerfører i Danmark. Det er farver, som passer ind i tidens trend og det nordiske look. .

Nedenfor ser du vores fem standard farver med microcementbelægning.

Kan man bruge microcementbelægningen i vådrum?

Vi har en speciel microcementbelægning, som er udviklet til brug i vådrum. Den normale microcementbelægning egner sig ikke til brug i vådrum, da fugt kan trænge ind i belægningen. Der er en lille forskel i udseendet på den type vi bruger til vådrum og den normale microcement. Microcementbelægningen til vådrum får en mere ensartet overflade og altså ikke helt det samme look, som den normale microcement.

Microcementbelægning på fliser/klinker?

Den store fordel ved microcement er, at belægningen kan udføres ovenpå fliser/klinker. Det har meget stor betydning i forbindelse med renovering af badeværelser.

  1. Det er tidsbesparende
  2. Man skal ikke sortere byggeaffald til deponi (blyholdig glasur på fliser og fliseklæber med asbest)

Samlet set giver det omkostningsbesparelser at renovere med en microcementbelægning og man kan samtidig tilbyde kunden et unikt og trendy look.

Hvordan udføres belægning med microcement?

Microcementbelægningen består af 7 forskellige lag, som udlægges af vores uddannede gulvlæggere.

Hvad er prisen på microcement?

Prisen på en microcementbelægning til gulv eller væg afspejles af mange forskellige faktorer såsom, antal m², hvilket system der bruges, om der er mange små rum eller store rum, undergulvets beskaffenhed m.m.

Derfor kan vi ikke angive priser på vores hjemmeside, men vi kan altid tilbyde en gratis vurdering af din opgave. Vores konsulenter, som dækker hele landet, kører gerne ud og besigtiger dit projekt og herefter fremsender de et uforpligtende tilbud.

Hvor udfører vi microcementbelægninger?

Det korte svar er – i hele landet. Faktisk udfører vi også i udlandet.

Microcement–Jylland: Vores hovedafdeling ligger i Jylland. Kontakt vores sælgere som dækker Jylland og få et uforpligtende tilbud på microcementbelægning i Jylland.

Microcement–Fyn: Vores sælger på Fyn kan hjælpe dig med den rette microcementbelægning til din opgave på Fyn.

Microcement–Sjælland: Fra vores afdeling i Brøndby på Sjælland står vores sælgere klar til at give dig et uforpligtende tilbud på microcementbelægning på Sjælland og øerne.

Du finder vores sælgere på vores kontaktside. Du kan også ringe på 7026 7667 eller benytte vores kontaktformular.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på gulvbelægning? Udfyld nedenstående kontaktformular og bliv kontaktet af vores sælgere:

Hewikut A/S - Hovedkontor

  • Jyllandsvej 45
  • 7330 Brande
  • CVR 34 05 58 66

Hewikut A/S - afd. Sjælland

  • Dalager 3
  • 2605 Brøndby
  • CVR 34 05 58 66
Luk menu
×

Kurv