FUGEFRI SNAK - SÅ RING +45 70267667


Microcement – den populære overfladebelægning til designergulve og vægge

Designergulve med microcement finder mere og mere indpas i det private boligbyggeri. Trenden med betongulve i det rå ”New Yorker look” har skubbet til udviklingen af nye belægningstyper som bl.a. microcement.

Vi tilbyder microcement fra spanske Homecret

Homecret er en professionel producent, der har mange års erfaring med microcement og leverer gennemtestede produkter. Vi har eneforhandling af deres produkter i Danmark.

Sortiment med mange farvemuligheder

Vi har udvalgt fem belægninger, som passer ind til det nordiske look, men vi har adgang til det fulde sortiment og kan uden problemer skaffe andre farver mod bestilling.

Vores fem standard belægninger med Microcement


Antracita

Antracita, microcment,

Camelot

Camelot, microcement,

Lavanda

Lavanda, microcement,

Infinito

Infinito, microcement,

Hueso

Hueso, microcement,


Polyurethangulve som designergulv

Polyurethangulve vinder også mere og mere indpas i de private boliger. Ofte er det en ensfarvet belægning som kan udføres med en glat eller mat overflade og en blødhed, som gør det behageligt at gå på. Polyurethangulve kan udføres med forskellige farvekombinationer. Til forskel fra microcementgulve, så stilles der andre krav til underlaget. Fordelen er, at de kan udføres over kortere tid.

Epoxygulve til private

Vi har lavet en del epoxygulve i garager, vaskehuse og kældre. Epoxybelægningen er som de forrige belægninger, let at rengøre og utrolig stærk.

Skal vi hjælpe med dit næste gulvprojekt?

Der er mange overvejelser i forbindelse med valg af det rette gulv. Kontakt vores salgsafdeling på
7026 7667 og få en uforpligtende snak om dine ønsker til dit kommende gulv.Genvej til vores mest anvendte gulvbelægninger