Levnedsmiddelindustrien

Hvilket gulv passer til storkøkkener m.v.

Epoxy gulv i levnedsmiddelindustrien

Storkøkken, industrikøkken, restaurant, cafeteria, kølerum m.m. Vi har den rette gulvbelægning til levnedsmiddelindustrien og specielt til køkkener i offentlige institutioner, restauranter m.v.

For at lette den daglige rengøring og skabe en sikker arbejdsplads, så er en fugefri gulvløsning perfekt.

Der stilles store krav til gulve i levnedsmiddelindustrien:

– De skal være sikre at bevæge sig rundt på

– De skal holde til termiske chok

– De skal være lette et gøre rent

Hygiejnen i top

Med et epoxy gulv får man en høj standard af gulvløsning, som tilgodeser ovenstående krav. Den fugefrie belægning sikrer, at skidt og snavs får sværere ved at samle sig i revner og sprækker og gør det hermed lettere at holde hygiejnen i top.

En skridhæmmende overflade

Spild fra produktionen i et køkken kan lægge sig som en hinde på gulvet. Det er derfor en god idé at vælge en gulvbelægning, som har en skridhæmmende overflade. Med et epoxy gulv kan man med kvarts i belægningen skabe en skridhæmmende overflade, som kan være med til at dæmme op for faldulykker i køkkenet.

Hvilken belægning skal man vælge?

Til storkøkkener anbefaler vi normalt et epoxy gulv af typen Colour Kvarts.

Det er en meget slidstærk gulvbelægning som har en modstandsdygtighed mod termiske chok, der begrænser sig til max. 70 grader.

Har man et område som er meget udsat for spild af kogende væsker fra vippe gryder, så anbefaler vi at disse områder, hvis ikke hele køkkenet, bliver belagt med en polyurethan PU Screed belægning, som er mere modstandsdygtig overfor termisk chok.

epoxy gulv storkøkken
epoxygulv storkøkken

Ønsker du et uforpligtende tilbud på gulvbelægning? Udfyld nedenstående kontaktformular og bliv kontaktet af vores sælgere:

Hewikut A/S - Hovedkontor

Hewikut A/S - afd. Sjælland

Sociale medier