Nye altanbelægninger til Kildevang på Strandvejen

Nye altanbelægninger til Kildevang på Strandvejen

137 altaner + svalegange, som sammenlagt udgør 875 m², har fra efteråret 2017 og frem til foråret 2018 fået nye belægninger.

Den nye altanbelægning var en del af en større renovering af alle altaner og en komplet tagudskiftning på ejendommen Kildevang på Strandvejen – en ejendom fra 1960.

Akrylbelægninger til renovering i de kolde måneder.

Slidte belægninger på altaner og svalegange er nu erstattet af nye akrylbelægninger med en revneroverbyggende membran.

Akrylbelægninger er en fugefri belægning, som har den store fordel, at de kan lægges ud ved lave temperaturer under frysepunktet. Da projektet med renovering af de mange altaner og svalegange strakte sig hen over perioder med meget lave temperaturer, var det derfor en forudsætning at bruge denne belægningstype.

Altanbelægning med revneoverbyggende membran

Altaner og svalegange på Kildevang er opbygget i elementer med gennemgående fuger. Sådanne fuger kan give problemer, hvis man lægger en hård belægning, som ikke optager bevægelser mellem elementerne.

Løsningen var derfor at bruge en revneoverbyggende membran, som er en fleksibel membran, der kan optage disse bevægelser.

Slidstærk fugefri belægning

Akrylbelægninger er, som epoxy- og polyurethanbelægninger, enormt slidstærke belægninger. De har, som tidligere beskrevet den kæmpe fordel, at de kan udlægges ved meget lave temperaturer og stadig hærde af på en dag.

De slidstærke og fugefrie akrylbelægninger egner sig specielt godt til altaner og svalegange, men kan også bruges indendørs i industrien.

Belægningen er vandtæt og nem at rengøre.

Renovering af Kildevang

Entreprenør: Anker Hansen og Co. A/S

Læs mere

Epoxygulv i biludstilling med "asfalt look" og nummererede pladser til bilerne

Epoxygulv i biludstilling med "asfalt look" og nummererede pladser til bilerne

Hos Audi i Hørsholm er der styr på tingene og det flotte sorte epoxygulv i brugtbiludstillingen er med til at understrege ønsket om at have orden i sagerne.

I den 1100 m² store brugtbiludstilling, som er en del af det store bilhus på 6500 m², der blev indviet tilbage i maj måned 2017, fremhæver det mørke gulv de lækre eksklusive biler fra Audi og de nummererede båse med hvide opstregninger i gulvet løfter helhedsindtrykket af et bilhus med stil, som er kendetegnet for Semler Gruppens udvalgte Audi bilhuse i Danmark.

Et slidstærkt og dekorativt epoxygulv

Epoxygulvet er et slidstærkt og dekorativt fugefrit gulv af typen ”Compakt Epoxygulv”, der med sin maskinglittede overflade giver en helt speciel overflade med en fantastisk flot finish, der er nem at rengøre.

Det sorte gulv med ”asfalt look” er med til at understrege det eksklusive udtryk i udstillingen, hvor man kan se et udvalg af let brugte Audi Approved plus biler til det kvalitetsbevidste segment.

Værkstedsgulv uden at gå på kompromis

Alle værkstedsgulve på i alt 2100 m² i det store bilhus er udført med en 3-lags allround epoxybelægning, som er hårdfør overfor kemiske og mekaniske belastninger. Belægningen er desuden skridhæmmende og let at rengøre.

Epoxygulve til biludstillinger i hele landet

Hewikut har siden starten i 1974 leveret mange m² epoxygulve til biludstillinger i hele landet og mærker også, at der bliver kræset for kunderne i de store bilhuse. Her er der fokus på kunderejsen helt tilbage fra kunden starter sin søgen på nettet, til man træder ind i bilhuset for at stifte nærmere bekendtskab med sin drømmebil. Kundeoplevelsen er i centrum og det er den eksklusive indretning og byggestil med til at understrege.

Moden skifter – også for epoxybelægninger

Efterspørgslen efter de traditionelle epoxybelægninger med natursten er faldende til fordel for de mere alsidige epoxygulve som ”Compakt” og polyurethangulve, der kan leveres i forskellige farver og i tilfældet som med Audi i Hørsholm kan kombineres med opstregninger ovenpå belægningen.

Netop den store fleksibilitet i farvesammensætningen gør det muligt at tænke i hele spektret af RAL farver, men selvfølgelig er der altid en standardfarve og ønsker man, som med udstillingen hos AUDI i Hørsholm en specialfarve, så kræver det længere planlægningstid.

Ny belægning på en weekend

Vores dygtige stab af gulvlæggere udfører gulvbelægning i hele landet og ofte i weekender, hvor man har nemmere ved at lukke ned. Det er specielt på bilværkstederne, at vi har succes med at tilbyde gulvbelægning i weekenden hvorimod biludstillingerne er mere sårbare for nedlukning, hvis der er tale om eksisterende udstillinger og ikke, som med Audi i Hørsholm, der var helt nyopført byggeri med C.C. Contractor som entreprenør.

Læs mere

Microcement understøtter tidens trends indenfor interiør og design

Microcement understøtter tidens trends indenfor interiør og design

Det er blevet enormt populært, at bruge microcement som belægning i det private og i erhvervslivet. Microcement er en alsidig belægning, som kan bruges på gulv, vægge og sågar møbler. Det er netop på grund af den store alsidighed, at arkitekter og interiørdesignere i hele Europa, har fået øjnene op for brugen af denne type belægning.

Der findes mange forskellige typer af microcement på markedet. Vi har valgt et produkt, som fremstilles af spanske Homecret, der har mange års erfaring med projekter udført i samarbejde med arkitekter og designere for hotel og restaurationsbranchen, detailhandel og private rundt omkring i Spanien.

Hvad er microcement?

Microcement er en fugefri belægning, som i sin opbygning består af op til 7 lag, der påføres med en tørretid mellem de enkelte lag på 8-15 timer.

Til forskel fra vores epoxy- og polyurethanbelægninger, der udlægges i flydende form, så er microcement mere fast og glittes ud. Det gør belægningen velegnet til at påføre på lodrette flader som f.eks. vægge i badeværelset.

Microcement er vandbaseret og indeholder ikke opløsningsmidler, som er sundhedsfarlige. Belægningen udsender ikke formaldehyd eller andre giftige stoffer.

Microcement er det perfekte supplement i en lækker butiksløsning

Vi handler mere og mere på nettet. Det øger kravet til lækre butiksindretninger i detailhandlen for at tiltrække og fastholde kundestrømmen – det handler om at give en god kundeoplevelse.

Med microcement åbner en hel verden af alsidighed og muligheder. Microcement passer sammen med det nordiske look og trenden med brug af træ og varme materialer og skulle man hælde mere til det industrielle look, så passer microcement også perfekt sammen med stål og andre metaller.

For arkitekten eller interiørdesigneren åbner det for en myriade af muligheder i tilpasning til forskellige stilarter. Microcement er den fleksible løsning og samtidig enorm funktionel som belægning til gulvoverflader, vægge, trapper m.m.

Vi har mange års erfaring med gulvbelægning til detailhandlen og udfører gulve i hele landet og til tider også i udlandet. Med microcement ser vi nye muligheder for at hjælpe eksisterende samt nye kunder med at realisere spændende butiksløsninger.

Typehus, muremestervilla eller den eksklusive lejlighed – Microcement er trendy

Udfordringen med trendy materialer er, at de på et eller andet tidspunkt bliver umoderne. Fordelen med microcement er, at man kan lægge belægningen ovenpå mange af de materialer vi allerede har i boligen, som måske ikke længere er så trendy.

På et tidspunkt vil det look, man nu har valgt, måske også falde for tidens trend, men så er det nemt at lægge ny belægning ovenpå microcementen.

Står man overfor at skulle bygge nyt, så er det en god idé at tænke den fugefri belægning af microcement ind i sine byggeplaner. Microcement kan lægges ovenpå gulv med gulvvarme og da den er fugefri, så får man et gulv, der er let at rengøre og holde vedlige.

Hvad er prisen på microcement

At udføre belægninger med microcement kræver veduddannede gulvlæggere, som har erfaring med de enkelte processer for at blande materialerne korrekt og lægge dem ud i de rigtige mængder. Prisen afhænger af, hvilken type microcement man vælger og antallet af m². Vores konsulenter kan hjælpe med at oplyse prisleje og lave beregninger på konkrete projekter.

Hvilke farver kan man vælge mellem

Vi har udvalgt fem standardfarver, som vil passe ind til de fleste projekter. Der findes dog mange flere farver og de kan bestilles hjem efter aftale. Vores konsulenter kan hjælpe med andre farver, såfremt man har specielle ønsker. Du kan se de fem standardfarver her

Microcement på fliser og klinker

Måske man lige har udset sig sit drømmehus med den perfekte beliggenhed, men interiøret med de gamle fliser på badeværelset skriger på en opdatering, så kan man altså spare både penge og tid, ved at renovere med microcement ovenpå den eksisterende flisebelægning.

Microcementen kan lægges ovenpå klinker eller fliser, hvilket er en kæmpe fordel ved renoveringsprojekter. Man undgår det store arbejde og svineri, som der kan opstå ved at skulle fjerne gamle klinker eller fliser.

 

Er du nysgerrig på at høre mere om microcement, så kontakt vores konsulenter og få en fugefri snak på tlf. 7026 7667

Læs mere

Fra belægningssten til slidstærkt epoxygulv hos Vestas

Fra belægningssten til slidstærkt epoxygulv hos Vestas

Brugen af bygninger i erhvervslivet skifter ofte karakter og hermed også kravene til det gulv, som danner basis for den fremtidige funktion i bygningen. Hos Vestas i Randers skulle en del haller tages i brug med nye krav til belægningen.

Hallerne var udstyret med belægningssten men øget trafik med stabel løftere gennem hallerne gjorde det uhensigtsmæssigt at bevare den nuværende belægning. Det ville ganske enkelt blive alt for bumlet at køre rundt på og derfor rettede man blikket mod en fugefribelægning.

Flere alternativer var i spil men valget faldt på en epoxybelægning fra Hewikut, som blev udlagt oven på de  eksisterende belægningsten.

Krav til eksisterende belægning

For at det overhovedet kan lade sig gøre, så kræver det at de nuværende belægningssten ligger helt jævnt. Kørespor fra kørsel med tungt materiel vil gøre det vanskeligt at lave en ordentlig løsning, men i hallerne hos Vestas i Randers lå stenene plant nok til at man kunne toppe dem med en epoxybelægning.

1. step i processen mod et plant epoxygulv

Første step i processen bestod i slibning af hele flisebelægningen med en diamantsliber, hermed sikres den rette vedhæftning af første lag med primer. Slibning foretages med en diamantsliber, som er tilsluttet en kraftig støvsuger.

2. step – udlægning af epoxy primer

Epoxyprimerens primære funktion er at danne binding til underlaget. I dette projekt har primeren yderligere den funktion at lukke fugerne mellem fliserne. Hewikut primer påstrøes kvartssand som afslutning på første lag.

3. step – udlægning af slidlag med epoxy topcoat

Slidlaget påføres også som flydende lag og er med til at sikre en høj mekanisk styrke i belægningen. Vores epoxybelægning er afprøvet og testet gennem mange år og tykkelsen på slidlaget er af hensyn til den underliggende flisebelægning, forøget en smule i forhold til et undergulv med beton. Slidlaget påstrøes kvartssand som afslutning.

4. step – udlægning af topbelægning

Topbelægningen forbedrer styrken i slidlaget og øger samtidig modstandsdygtigheden for bl.a. spild med kemikalier.

5. step – udførsel af hulkehl

Projektet blev afsluttet med en hulkehl af epoxy langs alle vægge i hallen. Hulkehlen udføres med en speciel spartel og giver en jævn overgang mellem lodret og vandret flade. Ønsket var at sikrer mod at kemikalier skulle trænge ud af bygningen.

En skræddersyet belægning

Projektet med hallerne hos Vestas er et eksempel på en ud af mange skræddersyede belægningsløsninger, som vi foretager over hele landet. Fordelen ved en fugefri belægning er netop, at det er muligt at tilpasse den de funktionelle krav som stilles. I dette tilfælde ønsket om en plan og stærk gulvbelægning til afløsning for en belægningstype, som ikke længere var hensigtsmæssig og som samtidig minimerede udgifterne ved et skift af belægningstype. Det var en klar økonomisk fordel, at man ikke skulle fjerne eksisterende belægningssten, men kunne beholde dem og lægge den nye epoxybelægning ovenpå.

3000 m² epoxybelægning

Areal for projektet ente op i 3000 m² som blev lavet i to etaper med sammenlagt 8 dages udførelse.

Læs mere

3-lags epoxybelægning

3-lags epoxybelægning

En stærk 3-lags epoxybelægning hos Dykon A/S

Dykon A/S er Nordeuropas førende producent af dyner og puder med naturfyld.  I forbindelse med en udvidelse af deres produktion valgte man i samarbejde med Hewikut, at renovere gulvene med en stærk 3 lags epoxybelægning.

Lang levetid og nem rengøring

Belægningen er en Hewikut Allround Kvarts Epoxybelægning der sikrer et skridsikkert gulv med lang levetid og som samtidig er nemt at rengøre.

Et 3-lags gulv af denne type bruges typisk ved renovering af gulve i industrien og på værksteder. Lagtykkelsen på 2-4 mm bruges oftest, men den kan forstærkes helt op til 7 mm, hvilket giver yderligere forbedret egenskaber ved f.eks. termisk chok.

Industriel gulvbelægning til varierende belastninger

I industrien forekommer der mange forskellige typer af belastning på gulvbelægningen. Der kan være kørsel med truck, tunge elementer, som tabes på gulvet eller kemisk belastning. Hewikut Allround Kvarts er en fugefri vandtæt belægning, som passer perfekt til industriens høje krav til gulvets ydeevne.

Hurtig udlægning

Takket være en enkel og hurtig udlægning, så er det muligt at undgå lange driftsforstyrrelser med afbrydelser eller lukninger. Belægningen kan i mange tilfælde udføres over en weekend og hermed udnytter man weekend lukning i virksomheden.

Opbygning

Gulvet slibes med en diamantsliber, som er tilkoblet en kraftig støvsuger. Når undergulv er klar, så udlægger vi en primer, der sikrer den rette vedhæftning til underlaget. Næste trin er udlægning af en epoxytopcoat, som påstrøes kvartssand. Til sidst afslutter man med topcoat.

Læs mereGenvej til vores mest anvendte gulvbelægninger